SeniorSiderne & SeniorNyhederne 

Opslag om
hjælp, job
eller ledsager

Søg på SeniorSiderne:

Index  Sitemap fra FreeFind

Careerjet er en jobsøgemaskine for Danmark Den gør det muligt at gennemsøge et voksende antal jobtilbud fra firmaer og andre jobsites og er nemmere og hurtigere for brugeren end at besøge hvert enkelt site

Til toppen

Casting for alle

OnlineCasting.dk Drømmer du om at blive model, skuespiller, sanger eller danser, selv om du er oppe i årene? En profil på OnlineCasting.dk hjælper dig på vej, hvor alderen opgives som 50+ - og dem er der masser af på OnlineCasting.dk

Til toppen

FOTO-/ROLLE-MODELLER FOR MODERNE ÆLDRE SØGES

Vær med til at præge billedet af den tredje alder

Billedet af ældre ændrer sig, men er stadig præget af traditionelle opfattelser og fordomme.
I en fotografisk billedserie går jeg rundt om moderne ældres liv.Derfor søger jeg kontakt til personer, som har lyst til at være fotomodel og videregive deres erfaring med at få et godt liv, efter de er fyldt 60.
Jeg er selv over 60, har en universitetskarrière bag mig, men opsagde min stilling for at blive fotograf.

Kontakt Maj Skibstrup
Tlf: 3990 6306
majskib@mail.dk
www.majskibstrup.com

Til toppen

Frivilligcenter med en social/juridisk rådgivning søger især jurister socialrådgivere

Bliv frivillig rådgiver i SR-Bistand

Har du overskud, tid og lyst til at gøre en forskel ved at hjælpe og rådgive andre, der har brug for hjælp til selvhjælp? Så savner vi dig i SR-Bistand.
Vi har løbende brug for nye frivillige rådgivere, gerne seniorer, der vil hjælpe, vejlede og rådgive vores mange brugere. Vi hjælper med problemer med kontanthjælp, pensioner, boligydelse, lejeret, gældssanering, skilsmisse/forældremyndighed, samvær og alt mulig andet. Vi vejleder også om klage- og ankemuligheder, retshjælp m.m.
Vi har åben telefonrådgivning mandag - torsdag 10.00 - 15.00, fredag 10.00 - 14.30. Og for personlig rådgivning mandag - torsdag 13.00 -15.00. Vi starter vores aftenrådgivning op i august mdr. med telefonrådgivning hver tirsdag kl. 18.00 - 20.00 og her mangler vi også et par rådgivere i aftengruppen.
Der vil være stor mulighed for egen planlægning - vi er glade for nogle timer om ugen eller hver 14. dag. Du vil kunne vedligeholde og få nye faglige udfordringer, og du kan gøre brug af alle dine gode kompetencer - og ikke mindst er du med til at hjælpe rigtig mange brugere, der kontakter os med behov for hjælp til selvhjælp.
Vi savner dig rigtig meget i vores team af frivillige rådgivere. Du bliver en del af et godt og engageret hus med en hyggelig og uformel stemning - vi har hjerte og en professionel faglig tilgang til det, vi laver.
Er du blevet nysgerrig efter at vide mere? Så ring på 35 39 71 97 kl. 10.00-15.00 og aftal tid til en samtale, hvor vi gerne fortæller meget mere om, hvordan du kan være med.
Vi bor på Tagensvej 70, 1. sal, 2200 København N. Læs mere om os på: www.sr-bistand.dk

Til toppen

Seniorer Uden Grænser

er en forening af mennesker, der efter et godt og aktivt arbejdsliv stiller netop deres erfaringer og færdigheder til rådighed for at at gøre en forskel for denne verdens mange fattige

Vi tilbyder at hjælpe dig med at skabe rammerne for din indsats, ved at støtte dine ideer gennem praktisk hjælp fra andre af foreningens medlemmer og fundraising af de af vore medlemmer, der er gode til det.
Du tilbydes også at deltage aktivt i det arbejde som allerede er iværksat.
Der er altid brug for mange aktive hænder
Læs mere på www.seniorerudengraenser.dk
Kontakt: Landsbestyrelsesmedlemmerne

Til toppen

Tilpasset søgning

Til toppen

SeniorNyhederne

FORSIDEN SeniorSiderne


SeniorNyhederne

Fjernsynsprogrammer
Aviser & blade
Adresser & telefonnr.
Benzinpriser
Vejr, veje & trafikKontakt: prebenbrask@email.dk


Preben Brask Copyright © 1999-2019 af WWW.SENIORINTERNET.DK Seniornyhederne.dk Seniorsiderne.dk WWW.SENIORNET.DK LinkNews.dk Linknyheder.dk Linknyhederne.dk WWW.JULOGNYTÅR.DK (WEBHOTEL: Wannafind)