SeniorSiderne & SeniorNyhederne 

Syltning,
syltetøj,
henkogning
& anden
madopbevaring

Søg på SeniorSiderne:

Index  Sitemap fra FreeFind

Syltning

Alt om syltning - og 300 opskrifter også om henkogning og saltning
Syltning fra Gamle danske opskrifter
Syltning uden sukker - opskrifter
Syltning - vælg rette type
Syltning og henkogning

Til toppen

Syltetøj

Abrikos- og appelsinmarmelade uden sukker
Appelsinmarmelade med chokolade
Basisopskrift for syltetøj
Blommemarmelade med mandler
Citrusmarmelade
Hindbærmarmelade - Jordbærmarmelade
Hindbær-kokossyltetøj af dybfrosne bær
Jordbærmarmelade - hjemmelavet (Det Søde Liv)
Marmelade - opskrifter
Rabarberkompot
Rabarberarmelade
Æblegele
Æblemarmelade med ingefær

Til toppen

Dybfrysning

Dybfrysning - 100 opskrifter og anvisninger
Dybfrysning af dådyrkød
Frys din mad
Frys og køl guide

Til toppen

Henkogning, fermentering & vakkumpakning

Henkogning - Camilla Plum
Henkogning er en konserveringsmetode, som ved kogning dræber mikroorganismer og hindrer udvikling af spore ved hjælp af luftmangel
Praktiske redskaber og udstyr til syltning og henkogning
Udstyr til fermentering
Vakkumpakning og andet udstyr

Til toppen

Konservering

Konservering af madvarer
Konservering af madvarer - fra Biologifaget, som giver en gratis prøveperiode, inden der skal betales abonnement
Konserveringsstoffer anvendes ligesom salt, sukker eller kølig opbevaring til at forlænge holdbarheden
MiddelalderInfo om konservering af mad, hygiejne, krydderier, salt, dårlige drikkevand, latriner i middelalderen
Salt- og sukkerkonservering
Sådan konserverer du maden derhjemme – 5 forskellige metoder

Til toppen

Opbevaring i spisekammer eller viktualierum

Holdbarhed i køleskab
Køl af viktualieerum - lav det selv
Opbevares tørt og køligt
Opbevaring af madvarer
Opbevaring af mad i køleskab rejser mange spørgsmål i dagligdagen
Opbevaring der basker - viktualierum eller fadebur er en gave til enhver husholdning
Sofies spisekammer
Sådan indretter og bruger du viktualierum - eller viktualiekælder
Sådan organiserer du dit viktualierum
Viktualierum - kaldet tørvarelageret

Til toppen

Saltning & røgning

Røgning er en gammel metode til at få kød og fisk til at holde sig længere
Saltning af kød og fisk - Sprængt kød
Saltning af kød til koldrøgning
Saltning af røgvarer
Saltning er en gammel konserveringsmetode, som forlænger holdbarheden af fisk og kød

Til toppen

Tørring & anden opbevaring som kælder og kule til vinteren

Aftoppede grønsager kan lægges i en kælder eller kule, og porrer og grønkål kan enten høstes, fryses eller opbevares på blivestedet vinteren igennem
Billeder af opbevaring i kule
Gem havens afgrøder ved at tørre dem - en gammel og en ny metode
Hvordan laver jeg en kartoffelkule?
Hvordan tørrer man chilier?
Jordkule - Gourmethaven.dk viser hvordan den laves
Lufttørring eller ovntørring
Svampe til vintermånederne
Sådan tørrer du svampe
Tørrede æble- og pæreringe - i ovn
Tørring af fødevarer som frugt, krydderurter og svampe er en gammel konserveringsform
Tørring af kød og grønsager
Vinteropbevaring af frugt og grønt - de kan konserveres ved syltning, henkogning, mælkesyregæring, tørring og frysning, eller de kan opbevares friske i frostfrit udhus, kælder, kule eller direkte ude

Til toppen

Tilpasset søgning

Til toppen

SeniorNyhederne

FORSIDEN SeniorSiderne


SeniorNyhederne

Fjernsynsprogrammer
Aviser & blade
Adresser & telefonnr.
Benzinpriser
Vejr, veje & trafik



Kontakt: prebenbrask@email.dk


Preben Brask Copyright © 1999-2017 af WWW.SENIORINTERNET.DK Seniornyhederne.dk Seniorsiderne.dk Seniormøde.dk WWW.SENIORDATING.DK Datingnyhederne.dk Datingsiderne.dk WWW.SINGLEINTERNET.DK Singlenyhederne.dk Singlesiderne.dk WWW.JULOGNYTÅR.DK (WEBHOTEL: Wannafind)